II. Gönczi Róbert Emlékverseny

2016.07.02-án rendezték meg a Bács-Kiskun megyei Helvécián a II. Gönczi Róbert Emlékversenyt,a kétszeres európai bronzérmes ökölvívó emlékére. A versenyen 11 klub 46 versenyzője vett részt. A Békési Torna Egylet színeiben öten mérlegeltek, serdülő korcsoportban Római Ruben és ifj.Maczik Róbert, junior korcsoportban Andor Zoltán és Római Antal, elit korcsoportban Lipcsei Dávid.
Közülük csak kettőnek volt ellenfele, Andor Zoltánnak és Lipcsei Dávidnak.
Andor Zoltán a kiskunfélegyházi Rácz Alex ellen bokszolt, akivel egy héttel ezelőtt edzőmérkőzést játszottak Kiskunfélegyházán. Zoli már az első menetben többször eltalálta ellenfelét, akit orrvérzés miatt a bíró a második menetben leléptetett, így Andor Zoltán a 2. menetben TKO győzelmet aratott.
Lipcsei Dávid hosszú kihagyás, 2012 után lépett ismét ringbe, egyetemi tanulmányai miatt nem tud rendszeresen részt venni az edzéseken és versenyeken. Ellenfele a Héviz SK ukrán ökölvívója Cseberko Radion volt. Dávid egy menetet bokszolt, a másodikban feladtuk a mérkőzést, mivel ilyen szintű versenyző ellen Dávid felkészültsége jelenleg nem megfelelő.
Versenyzőink legközelebb Szegeden, a Tisza parti pofonparti elnevezésű régiós versenyen fognak ringbe lépni.

Hozzászólások lezárva.